Gratis verzending vanaf 25 euro, eenvoudig retourneren en 14 dagen bedenktijd.


Waar ben je

Loes Nobel
Heel prozaïsch wordt in dit boekje beschreven hoe na het overlijden van een pasgeborene, dit kind zich vanuit het universum met troostrijke woorden wendt tot de achtergebleven ouders.
  • Wat, als je kind veel te vroeg overlijdt?


Een rouwkaart heeft lange tijd vergeten in een stapeltje boeken gelegen. Maar brengt na herlezing een proces van inleven met het gebeurde op gang. Via een innerlijke stem worden gedachten en gevoelens van een kind dat maar heel kort geleefd heeft, doorgegeven en naar de hand van de schrijfster geleid. Daardoor wordt de lezer deelgenoot van troostrijke woorden bestemd voor de vader en de moeder. Het mysterie van leven en dood, van het hier en hiernamaals wordt in dichterlijke taal verteld.


Loes Nobel (1931) werd geboren op Java en bracht haar jeugd door in de tropen. Zij kwam eind jaren vijftig als Indisch-Nederlandse repatriant naar Nederland. Zij studeerde vervolgens Nederlands en journalistiek. Inmiddels heeft zij een groot aantal poëziebundels, novellen en diverse romans op haar naam staan. Verder leverde zij bijdragen aan literaire tijdschriften in de vorm van gedichten, essays en boekbesprekingen. 


ISBN: 9789076542843
Druk: eerste
Pagina's: 56
Bindwijze: paperback
Publicatiedatum: 2017-03-15 14:24:24
Taal: Nederlands
Size: 13 x 19 cm
€ 13,00 (paperback)
Levertijd: direct leverbaar
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!

Het boek is toegevoegd aan uw winkelwagentje.

Waar ben je
of Naar kassa

Betrouwbare service!


  • Retourneren is gratis.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis.
  • Betaal zoals jij wilt.
  • Snelle bezorging.

Deel dit product!