Gratis verzending vanaf 25 euro, eenvoudig retourneren en 14 dagen bedenktijd.


VARKENS

Het goede leven van 14 varkensrassen in de Lage Landen

Jinke Hesterman
Steeds vaker lopen er weer varkens buiten. In dit boek beschrijft Jinke Hesterman 14 verschillende rassen en doorgrondt hun leefwereld. Fotograaf Jan Smit heeft de rassen kleurrijk vastgelegd.

  • Prachtige foto's van veertien varkensrassen
  • Teksten vol empathie


Gelukkig zien we weer varkens lopen. Buiten, wel te verstaan! Binnen zijn er genoeg. Teveel zelfs en allemaal met hetzelfde uiterlijk. Maar... het varken heeft weer zijn intrede in het landschap gedaan. Dat zal velen een groot plezier doen. Het gedrag van varkens laat zich door ons lezen als een open boek. We kunnen zien dat een varken blij of chagrijnig, bang is of zich veilig voelt. En als we ons best doen kunnen we hun taal leren, de 26 verschillende geluiden waarmee ze laten merken wat er in hem omgaat: tegenzin, welbehagen, honger, woede, pijn – een varken drukt het allemaal uit. Bij de 14 rassen – van Berkshire en Bonte Bentheimer tot Pietrain en Tamsworth – wordt telkens de vraag gesteld: Wat wil het varken? Vandaar dit boek.


Jinke Hesterman is publiciste en directeur van de Stichting Levende Have. Zij is tevens hoofdredacteur van de website Landelijk Kennisnetwerk Levende Have die aandacht vraagt voor kleinschalige houders van boerderij- en parkdieren. Jan Smit werkt als fotograaf/beeldredacteur voor de website.


ISBN: 9789054022879
Druk: 1ste
Pagina's: 97
Bindwijze: gebonden
Publicatiedatum: 2016-12-04 14:10:31
Taal: Nederlands
Size: 21 x 21 cm
€ 21,75 (gebonden)
Levertijd: direct leverbaar
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!

Het boek is toegevoegd aan uw winkelwagentje.

VARKENS
of Naar kassa

Betrouwbare service!


  • Retourneren is gratis.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis.
  • Betaal zoals jij wilt.
  • Snelle bezorging.

Deel dit product!Anderen bekeken ook: