Gratis verzending vanaf 25 euro, eenvoudig retourneren en 14 dagen bedenktijd.


Van Henny via Han tot Han CG

Deel I - Henny van de Lijnbaansgracht

Han CG Kemper

Henny van de Lijnbaansgracht is het eerste deel van een drieluik over het leven van een jongen, geboren en getogen in Amsterdam op het randje van de Jordaan. In 20 vertellingen wordt een terugblik geboden op de kinderjaren die zich daar afspelen tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Het zijn...
Henny van de Lijnbaansgracht is het eerste deel van een drieluik over het leven van een jongen, geboren en getogen in Amsterdam op het randje van de Jordaan. In 20 vertellingen wordt een terugblik geboden op de kinderjaren die zich daar afspelen tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Het zijn korte inkijkjes in het familieleven, de lagere schooltijd en het rooms-katholieke milieu in het midden van de vorige eeuw. Maar dan  door de bril van een zeventiger. Veel wordt overgelaten aan de fantasie van de lezer en er zijn de nodige knipogen naar het heden.


Han CG Kemper is opa van 5 kleinkinderen, vader van 2 dochters en echtgenoot. Hij is auteur van een berg wetenschappelijke boeken en artikelen, alsmede populaire beschouwingen en columns over zijn vak gezondheid en bewegen. Wie nog meer wil weten over deze auteur: lees dit boekje!


ISBN: 9789076542751
Druk: 1
Pagina's: 96
Bindwijze: ingenaaid
Publicatiedatum: 2015-03-20 09:43:15
Taal: Nederlands
Size: 21 x 14,5 cm
€ 11,00 (ingenaaid)
Levertijd: direct leverbaar
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!

Het boek is toegevoegd aan uw winkelwagentje.

Van Henny via Han tot Han CG
of Naar kassa

Betrouwbare service!


  • Retourneren is gratis.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis.
  • Betaal zoals jij wilt.
  • Snelle bezorging.

Deel dit product!