Gratis verzending vanaf 25 euro, eenvoudig retourneren en 14 dagen bedenktijd.


Sta op en loop

Fons van Reisen/Thea van Reisen
Geloven is bepaald geen vanzelfsprekendheid meer. We komen in het dagelijks leven steeds verder van het geloof af te staan. Tegelijk wordt de beleving van het geloof ook betekenisvoller. Er is een toenemende behoefte om te leren over de wortels van de christelijke waarden in het besef dat die zo...


Geloven is bepaald geen vanzelfsprekendheid meer. We komen in het dagelijks leven steeds verder van het geloof af te staan. Tegelijk wordt de beleving van het geloof ook betekenisvoller. Er is een toenemende behoefte om te leren over de wortels van de christelijke waarden in het besef dat die zo kenmerkend en fundamenteel zijn voor onze identiteit.

Dit boek gaat terug naar de bron: het leven van Jezus staat centraal, zoals dat is opgetekend in de verschillende evangelieverhalen. Deze vormen samen vijf levensstadia, te beginnen bij de kribbe en eindigend bij het kruis.

Veel van de teksten zijn geïllustreerd met werk van de Nijmeegse kunstenaar Ted Felen. Van Reisen en Felen laten in een samenspel de lezers en kijkers zien dat de wereld een plaats is van intimiteit en betrokkenheid. 'Het is een zeer bijzonder boek dat dit mogelijk maakt’, schrijft prof. dr. Erik Borgman in zijn nawoord in dit boek.


Fons van Reisen (1929-2008) studeerde theologie in Warmond en exegese in Nijmegen. Hij was ruim dertig jaar werkzaam als docent godsdienst en maatschappijleer in het middelbaar onderwijs.

Nadien gaf hij talloze cursussen aan volwassenen en leidde hij vele gespreksgroepen waarbij de evangelieverhalen het vertrekpunt vormden. Sta op en loop, dat hij vlak voor zijn overlijden afrondde, laat zich lezen als een persoonlijke nalatenscha


ISBN: 9789076542256
Druk: druk 1
Pagina's: 0
Bindwijze: ING
Publicatiedatum: 0000-00-00 00:00:00
Taal:
Size: 0 x 0
€ 27,50 (ING)
Levertijd: direct leverbaar
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!

Het boek is toegevoegd aan uw winkelwagentje.

Sta op en loop
of Naar kassa

Betrouwbare service!


  • Retourneren is gratis.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis.
  • Betaal zoals jij wilt.
  • Snelle bezorging.

Deel dit product!Anderen bekeken ook: