Gratis verzending vanaf 25 euro, eenvoudig retourneren en 14 dagen bedenktijd.


Moessonstroom

Loes Nobel
Tijdens een vakantie komt Loïs, die een Indische achtergrond heeft, op het strand een man tegen. In de daaropvolgende dagen trekken zij met elkaar op. Hij vertelt dat hij als militair in Indonesië tegen de politieke anti-Nederlandse beweging heeft gevochten. Op fascinerende wijze verhaalt hij over de voor hem meest...


Tijdens een vakantie komt Loïs, die een Indische achtergrond heeft, op het strand een man tegen. In de daaropvolgende dagen trekken zij met elkaar op. Hij vertelt dat hij als militair in Indonesië tegen de politieke anti-Nederlandse beweging heeft gevochten. Op fascinerende wijze verhaalt hij over de voor hem meest indringende belevenissen aldaar.Zij herkent iets in zijn vertelling, die naar een onthutsende climax voert.


Loes Nobel werd geboren in Surabaya op Oost-Java in het toenmalige Nederlands-Indië. Zij bracht haar jeugd door in de tropen en kwam in 1958 naar Nederland. Daar studeerde zij Nederlands en journalistiek. Haar eerste literaire producten kwamen op latere leeftijd tot stand. In de jaren zeventig debuteerde zij met enkele veel geprezen gedichtenbundels. Gebroken rijst was haar eerste verhalenbundel. Zij leverde bijdragen aan literaire tijdschriften met poëzie, proza, essays en boekbesprekingen.


ISBN: 9789076542898
Druk: 1
Pagina's: 0
Bindwijze: ING
Publicatiedatum: 0000-00-00 00:00:00
Taal:
Size: 24 x 16 cm
€ 14,75 (ING)
Levertijd: direct leverbaar
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!

Het boek is toegevoegd aan uw winkelwagentje.

Moessonstroom
of Naar kassa

Betrouwbare service!


  • Retourneren is gratis.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis.
  • Betaal zoals jij wilt.
  • Snelle bezorging.

Deel dit product!