Gratis verzending vanaf 25 euro, eenvoudig retourneren en 14 dagen bedenktijd.


Eindelijk Engels! Oefenboek

Daniel Gibb, Kevin Cook
'The proof of the pudding is in the eating’ luidt een bekend Engels gezegde.
Met dit Oefenboek Eindelijk Engels! Kun je testen of je Engels wel werkelijk zo goed is als je veronderstelt. Nederlandstaligen hebben vaak specifieke problemen bij het spreken of schrijven van het Engels. Die worden in het...


'The proof of the pudding is in the eating’ luidt een bekend Engels gezegde.
Met dit Oefenboek Eindelijk Engels! Kun je testen of je Engels wel werkelijk zo goed is als je veronderstelt. Nederlandstaligen hebben vaak specifieke problemen bij het spreken of schrijven van het Engels. Die worden in het oefenboek in aparte hoofdstukjes behandeld. Binnen ieder hoofdstuk gebeurt dat met verschillende soorten oefeningen, van makkelijk naar moeilijk. In het tweede deel van het boek staat per hoofdstuk een ‘sleutel’ met de juiste antwoorden.
Het oefenboek bouwt voort op de eerdere uitgave Eindelijk Engels! Een leerboek geschreven als een onorthodoxe grammatica. De vorm die daarvoor gekozen is – uitleg trefwoordgewijs – is heel toegankelijk. Met veel voorbeelden en verwijzingen wordt ingegaan op een juist gebruik van begrippen en zinsconstructies. Dit oefenboek sluit daar naadloos bij aan. Beide boeken zijn nu ook als een voordelig pakket verkrijgbaar.


Kevin Cook is Nederlander van Engels-Ierse afkomst. Sinds 1983 woont en werkt hij in Nederland als vertaler en Docent Engels. Zijn eerste boek, Dubbel Dutch: is een praktische handleiding voor anderstaligen die Nederlands leren.


Daniel Gibb is geboren in Schotland, maar inmiddels volledig ingeburgerd en genaturaliseerd tot Nederlander. Sinds 1980 woont en werkt hij in Nederland als docent Engels en beëdigd vertaler. Veel van zijn cursus -en onderwijservaring is in dit boek bijeengebracht.


ISBN: 9789076542270
Druk:
Pagina's: 0
Bindwijze:
Publicatiedatum: 0000-00-00 00:00:00
Taal:
Size: 0 x 0
€ 17,50 ()
Levertijd: direct leverbaar
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!

Het boek is toegevoegd aan uw winkelwagentje.

Eindelijk Engels! Oefenboek
of Naar kassa

Betrouwbare service!


  • Retourneren is gratis.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis.
  • Betaal zoals jij wilt.
  • Snelle bezorging.

Deel dit product!