Gratis verzending vanaf 25 euro, eenvoudig retourneren en 14 dagen bedenktijd.


Eindelijk Engels!

Daniel Gibb, Kevin Cook
Dat Nederlanders hun talen kennen is alom bekend. Ongetwijfeld zijn er heel veel landgenoten die een gesprek in het Engels kunnen voeren, Engelstalige liedjes begrijpen en TV-programma's ook zonder ondertiteling kunnen volgen. Van kinds af aan komen Nederlanders in contact met de Engelse taal. Zo pikken ze een groot aantal...


Dat Nederlanders hun talen kennen is alom bekend. Ongetwijfeld zijn er heel veel landgenoten die een gesprek in het Engels kunnen voeren, Engelstalige liedjes begrijpen en TV-programma's ook zonder ondertiteling kunnen volgen. Van kinds af aan komen Nederlanders in contact met de Engelse taal. Zo pikken ze een groot aantal woorden en uitdrukkingen op voordat ze Engels op school krijgen. Helaas is lang niet alles wat zo 'geleerd' wordt goed Engels. Hoe gemakkelijk veel Nederlanders het Engels ook mogen vinden, het blijft een ingewikkelde taal. Mede door de oppervlakkige overeenkomsten tussen de Nederlandse en Engelse woordenschat zijn wij geneigd allerlei woorden en uitdrukkingen letterlijk te vertalen. Het resultaat is steenkoolengels, ook wel bekend als 'Dunglish'.
Eindelijk Engels! is een praktische handreiking voor Nederlandstaligen die dergelijke valkuilen willen vermijden. Er is gekozen voor een ongedwongen aanpak met nu en dan een humoristische knipoog. De informatie in dit boek heeft niet de vorm van een traditionele grammatica. Aan de hand van alfabetisch geordende Engelse trefwoorden wordt het juiste gebruik en het waarom ervan uitgelegd.
Eindelijk Engels! is bestemd voor mensen die al een zekere basiskennis hebben maar vinden dat hun Engels aan verbetering toe is. Het boek laat zich verder uitstekend gebruiken op school of universiteit als aanvulling op de voorgeschreven grammatica.
Bij deze uitgave hoort een Oefenboek. Dit werkboek kan apart besteld worden of samen met de praktische handreiking als een Pakket.


Kevin Cook is Nederlander van Engels-Ierse afkomst. Sinds 1983 woont en werkt hij in Nederland als vertaler en Docent Engels. Zijn eerste boek, Dubbel Dutch: is een praktische handleiding voor anderstaligen die Nederlands leren.


Daniel Gibb is geboren in Schotland, maar inmiddels volledig ingeburgerd en genaturaliseerd tot Nederlander. Sinds 1980 woont en werkt hij in Nederland als docent Engels en beëdigd vertaler. Veel van zijn cursus -en onderwijservaring is in dit boek bijeengebracht.


ISBN: 9789076542430
Druk:
Pagina's: 0
Bindwijze:
Publicatiedatum: 0000-00-00 00:00:00
Taal:
Size: 0 x 0
€ 24,90 ()
Levertijd: direct leverbaar
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!

Het boek is toegevoegd aan uw winkelwagentje.

Eindelijk Engels!
of Naar kassa

Betrouwbare service!


  • Retourneren is gratis.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis.
  • Betaal zoals jij wilt.
  • Snelle bezorging.

Deel dit product!