Gratis verzending vanaf 25 euro, eenvoudig retourneren en 14 dagen bedenktijd.


De ongeschreven regels van het spel

Peter Scott-Morgan
De 'ongeschreven regels van het spel' bepalen voor een groot deel het gedrag van mensen in organisaties. Deze 'klassieker' maakt duidelijk waarom u die moet kennen om veranderingen te kunnen doorvoeren.
  • Klassieker in de management literatuur
  • Maakt organisatieveranderingen begrijpelijk


Beheers en vernietig de verborgen regels en verwijder de barrières die organisatieveranderingen in de weg staan. Ze komen niet voor in de officiële beleidsnota's van uw bedrijf. Ze worden zelfs niet zijdelings genoemd tijdens vergaderingen. Hoe goed u uw vak als manager ook verstaat en bijhoudt: u weet waarschijnlijk niet eens van hun bestaan af ... En toch bepalen deze regels voor een gedeelte het gedrag binnen uw organisatie. Tot het moment dat u ze kunt begrijpen, beheersen en uiteindelijk kunt breken, zult u niet de veranderingen kunnen doorvoeren die essentieel zijn voor het voortbestaan van uw bedrijf. We hebben het over de 'ongeschreven regels van het spel'. Dit boek beschrijft hoe u zich aan de invloed van die regels kunt ontworstelen.


Peter Scott-Morgan werkte als organisatieadviseur en partner bij het befaamde bureau Arthur D Little. Hij is gespecialiseerd in veranderingsprocessen en ontwikkelde een methode om verborgen regels die veranderingen tegenhouden teniet te doen. Deze unieke inzichten legde hij vast in dit inmiddels klassieke werk. 


ISBN: 9789054021254
Druk: 1ste
Pagina's: 259
Bindwijze: Paperback
Publicatiedatum: 0000-00-00 00:00:00
Taal: Nederlands
Size: 145 x 225 mm
€ 27,00 (Paperback)
Levertijd: direct leverbaar
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!

Het boek is toegevoegd aan uw winkelwagentje.

De ongeschreven regels van het spel
of Naar kassa

Betrouwbare service!


  • Retourneren is gratis.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis.
  • Betaal zoals jij wilt.
  • Snelle bezorging.

Deel dit product!Anderen bekeken ook: