Gratis verzending vanaf 25 euro, eenvoudig retourneren en 14 dagen bedenktijd.


Agnes Grey

Anne Brontë
Agnes, de dochter van een Anglicaanse geestelijke, besluit gouvernante te worden om haar familie financieel te kunnen ondersteunen. Haar eerste betrekking is bij de Bloomfields, waar de kinderen uit het gezin haar het leven onmogelijk maken. Wanneer ze bij de Murrays aan de slag gaat lijkt ze beter op haar...


Agnes, de dochter van een Anglicaanse geestelijke, besluit gouvernante te worden om haar familie financieel te kunnen ondersteunen. Haar eerste betrekking is bij de Bloomfields, waar de kinderen uit het gezin haar het leven onmogelijk maken. Wanneer ze bij de Murrays aan de slag gaat lijkt ze beter op haar plek, maar ze heeft heel wat te stellen met Rosalie, de dochter uit het gezin. Wanneer Agnes de jonge priester Edward Weston ontmoet, bloeit de liefde tussen beiden op. Maar Rosalie doet er alles aan om de twee uit elkaar te drijven. Agnes Grey was de eerste roman van Anne Brontë en werd gepubliceerd in 1847. Zij baseerde het boek op haar eigen ervaringen.


Anne Brontë (1820-1849) is de jongste zuster van Emily en Charlotte Brontë en werd in Yorkshire, Engeland geboren. Ze schreef in haar korte leven twee romans, Agnes Grey (1847) en De huurster van Wild­fell Hall (1848). Daarnaast schreef ze samen met haar zussen poëzie, die zij publiceerde onder haar pseudoniem Acton Bell. Haar tijdloze romans zijn, dankzij hun levendige, krachtige stijl en de spanning die zij in haar verhalen weet te creëren, voor huidige lezers even aanspre­kend als ze voor haar tijdgenoten waren.


ISBN: 9789463870146
Druk:
Pagina's: 0
Bindwijze:
Publicatiedatum: 0000-00-00 00:00:00
Taal:
Size: 0 x 0
€ 17,90 ()
Levertijd: direct leverbaar
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!

Het boek is toegevoegd aan uw winkelwagentje.

Agnes Grey
of Naar kassa

Betrouwbare service!


  • Retourneren is gratis.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis.
  • Betaal zoals jij wilt.
  • Snelle bezorging.

Deel dit product!