Bestellen en levering

Zoeken en bestellen?

  1. Typ in de searchbalk, boven aan de pagina, je zoekopdracht. Dat kan op basis van auteur, titel (ofwel onderdelen daarvan), keyword of op ISBN. Selecteer uit de zoekresultaten het boek dat je wilt bestellen;
  2. klik op de knop ‘Klik en Bestel’ of Klik op ‘Verder winkelen’ als je meer producten wilt bestellen;
  3. als je klaar bent met bestellen, klik je op ‘Naar kassa’;
  4. login of ga verder als ‘nieuwe klant’;
  5. vul je factuur- of afleveradres in en selecteer de betaalwijze;
  6. klik op ‘Naar betalen’ als de bestelling klopt;
  7. handel de betaling af.

Je krijgt op het scherm en per e-mail een bevestiging van de bestelling. De producten en factuur worden vervolgens naar je opgestuurd.

Verzendkosten?

Boeken besteld via kemperconseil.nl worden geleverd op basis van onderstaande verzendkosten. Bij bestellingen van downloads, zoals e-books, worden geen verzendkosten berekend.

verzendkosten per bestelling
Nederland
Belgie
tot €25,-
€0
€3,95
vanaf €25,-
€1,95
€3,95

In overige landen variëren de verzendkosten, en hanteren wij de tarieven van PostNL.

Levertijd?

Voor 18:00 uur besteld? De volgende (werk)dag in huis! De verwachte leveringsdatum staat trouwens vermeld in de bevestigingsmail en kunt je tevens terugvinden in je Account onder ‘Bestellingen’.

Een paar uitzonderingen:
  1. Voor de meeste boeken geldt een 24-uurslevering. Sommige boeken hebben helaas een langere levertijd. Je vindt de correcte levertijd onder de verkoopprijs op de detailpagina van een boek.
  2. De levering wordt, dinsdag t/m zaterdag, door PostNL verzorgd. Pakketten worden, behalve op zondag, op alle dagen bezorgd. Het kan dus zijn dat je boek er langer over doet, omdat PostNL het boek op die dag niet bezorgt.
  3. Soms komt het voor dat een boek tijdelijk niet leverbaar is omdat het bijvoorbeeld in herdruk is, je ontvangt dan uiteraard een e-mail. Wij handelen de bestelling dan af zodra het boek weer uitgebracht en beschikbaar is.

Factuur?

Ja, die krijgt je! Direct nadat de bestelling is afgerond op het opgegeven e-mailadres. Ook kan je de factuur terugvinden in je Account onder ‘Bestellingen’.

e-book downloaden?

Als de bestelling van een e-book is afgerond, dan kan je het boek downloaden via je Account. Links op de pagina zie je dan een link naar 'e-books'. Daar staan alle links van de bestelde Ebooks.

Vragen?

Bel 0703868031 of stuur een email naar info@kemperconseil.nl. Wij helpen je graag verder.